03 514 3344

Tule nyt päivittämään työ-, lenkki-, tai vapaa-ajan kenkäsi kevätkuntoon tarjoushintaan!

Oletko ajatellut, että jalat toimivat koko kehon tukipilareina? Ihminen ottaa päivittäin tuhansia askeleita ja viettää suuren osan päivästään jalkojen päällä, jolloin alaraajat ovat jatkuvan kuormituksen kohteina. Eri tutkimusten mukaan jopa 50-75%:lla suomalaisista on jonkinasteinen jalan virheasento. Yksi ratkaisu jalan virheasentoihin ja niistä aiheutuviin kipuihin voi olla yksilöllisesti muotoillut pohjalliset, jotka mm. korjaavat jalan asentoa, parantavat lihasten toimintakykyä ja vähentävät virheellistä kuormitusta. Pohjalliset voi teettää lisäämään jalkineiden mukavuutta myös silloin, kun virheasentoja tai kipuja ei vielä ole.

Jalan virheasennoista johtuvia ongelmia voivat olla mm.

 • vaivaisenluut
 • jalkapohjan kivut
 • akillesjänteen tulehdukset
 • penikkatauti
 • lonkan ja polven alueen rasitusvammat
 • selkäkivut

Yksilölliset FootBalance -pohjalliset

 • vähentävät virheasentoja ja virheellistä kuormitusta
 • ennaltaehkäisevät rasitusvammoja
 • lievittävät kipua
 • parantavat iskunvaimennusta
 • lisäävät mukavuutta

#

Footbalance Medical -pohjalliset Karsikkaalla

Meillä Karsikkaalla FootBalance Medical pohjallisia on tehty vuodesta 2017. Kaikki fysioterapeuttimme ovat käyneet alaraajojen tutkimiseen ja pohjallisten muotoiluun keskittyvät koulutukset ja vastaamme mielellämme myös pohjallisiin liittyviin kysymyksiin. Karsikkaalla pohjallisten muotoilu perustuu aina perusteelliseen alaraajatutkimukseen, jossa asiakkaan alaraajojen asento, linjaukset, lihasvoimat, liikkuvuudet ja toiminta tutkitaan tarkasti. Tehdyn tutkimuksen perusteella fysioterapeutti saa tarvittavat tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset. FootBalance Medical tarjoaa alaraajatutkimukseen ja pohjallisten tekoon luotettavan työkalun, joka auttaa sekä fysioterapeuttia, että asiakasta ymmärtämään paremmin alaraajojen toimintaa. Muotoiluyksikkö mahdollistaa pohjallisten muotoilun nopeasti suoraan asiakkaan jalan mukaan.


Tule nyt päivittämään työ-, lenkki-, tai vapaa-ajan kenkäsi kevätkuntoon tarjoushintaan 109€ (norm. 139€). Hinta sisältää fysioterapeuttisen alaraajatutkimuksen sekä 100% yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Tarjous on voimassa 26. – 29.4. Aikoja on varattavissa rajoitetusti, joten toimi siis jo tänään! FootBalance-pohjalliset ovat sijoitus jalkojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ne parantavat iskunvaimennusta ja auttavat ennaltaehkäisemään rasitusvammoja. Mikäli et ole tyytyväinen pohjallisiisi, sinulla on 30 päivän palautusoikeus.

Perusteellinen alaraajatutkimus sekä yksilöllisesti muotoillut FootBalance Medical pohjalliset Karsikkaalla yhteishintaan 139€. Tarjoamme pohjallisille 30 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen pohjallisiisi, saat rahasi takaisin. Kokeileminen on siis helppoa ja turvallista.


FootBalance Medical on ammattilaiskäyttöön suunniteltu menetelmä muokata asiakkaalle yksilölliset pohjalliset juuri hänen jalkateräänsä, virheasentoonsa ja toimintaansa sopiviksi. FootBalance Medical pohjallisten tarkoitus on parantaa iskunvaimennusta ja alaraajojen linjausta, vähentää virheellistä kuormitusta ja kipuja sekä ennaltaehkäistä rasitusvammoja. FootBalance Medical pohjalliset eroavat merkittävästi urheilukaupan pohjallisista mm. muokattavuutensa, kiilattavuutensa ja tukilevynsä jäykkyyden vuoksi. FootBalance Medical pohjallisissa on patentoitu dynaaminen ydin, joka pitää jalan lihakset aktiivisina. Pohjalliset siis ennemminkin aktivoivat kuin passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa. Tarjolla useita pohjallisaihioita eri tarkoituksiin, eri jäykkyyksillä ja eri iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää lisäksi erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joiden avulla pohjalliset voidaan muokata ja viimeistellä tarkasti jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Merkittävän eron urheilukaupan pohjallisiin tuo myös fysioterapeutin alaraajatutkimus ja osaaminen.

FootBalance Medical pohjalliset perustuvat fysioterapeutin ammattitaitoon ja ne muotoillaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Pohjalliset sopivat lähes kaikkiin kenkiin ja niitä voi käyttää mm.

 • lenkki- ja treenikengissä
 • työkengissä
 • juhlakengissä
 • vapaa-ajan kengissä
 • vaelluskengissä

Miksi juuri FootBalance Medical?

FootBalance Medical pohjalliset on kehitetty yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten kanssa ja niiden hyödyt on tutkimuksin todistettu. Jyväskylän ja Salzburgin yliopistoiden tutkimuksen mukaan FootBalancen 100 % yksilölliset pohjalliset vähentävät erityisesti jalkaterän yleisintä virheasentoa ylipronaatiota sekä siitä johtuvia virheellisiä kuormituksia, kiputiloja ja vammoja. Tutkijat totesivat, että juoksukengän omaan pohjalliseen verrattuna FootBalance Medical-pohjalliset vähensivät jalkaterän ylipronaatiota askelkontaktin aikana merkittävästi ja lisäsivät holvikaaren korkeutta. FootBalance-pohjallisten vaikutukset todettiin niin kävelyssä kuin juoksussa, vaikka juoksussa jalkaan kohdistuu huomattavasti suurempi kuormitus. Jalan asennon muuttaminen pohjallisilla voi vaikuttaa korjaavasti myös polven, lonkan sekä lantion asentoon ja tätä kautta koko kehon linjaukseen.


Varaa aikasi yksilölliseen alaraajatutkimukseen ja pohjallisiin numerosta 03-5143344.